Tilbud!

Name It t-shirt s/s, Normann, hvid – 116,6år

Original price was: 129 kr..Current price is: 103 kr..

Få fat i den perfekte t-shirt til dit barn med denne hvide Name It t-shirt. Fremstillet i blød bomuldskvalitet og med en tidløs stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 8977801014200105 Kategori:

Denne hvide Name It t-shirt s/s, Normann er det perfekte tilføjelse til dit barns garderobe. T-shirten er designet med stil og komfort i tankerne og vil give dit barn et smart og afslappet look. Fremstillet af 100% bomuld, er denne t-shirt ikke kun blød og behagelig at have på, men også åndbar og holdbar.

Med sit minimalistiske design og rene hvide farve er denne t-shirt alsidig og let at matche med andre stykker tøj i garderoben. Uanset om dit barn skal i skole, til fødselsdagsfest eller bare slappe af derhjemme, vil denne Normann t-shirt være det perfekte valg.

Det finurlige print på forsiden tilføjer et strejf af personlighed og charme til denne allerede stilfulde t-shirt. Det vil med garanti tiltrække positiv opmærksomhed og gøre dit barn til et modeikon blandt venner og familie.

Med en vask på 30° er vedligeholdelsen af denne t-shirt en leg, og du kan være sikker på, at kvaliteten og udseendet forbliver intakt selv efter gentagne vaske. Giv dit barns stil et løft med denne hvide Name It t-shirt s/s, Normann og lad dem stråle med selvtillid og komfort hele dagen lang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Name It t-shirt s/s, Normann, hvid – 116,6år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.